Etichetare complet automatizată pentru plăci de circuite imprimate

Etichetare complet automatizată pentru plăci de circuite imprimate

Soluția noastră completă și fiabilă de etichetare pentru plăci de circuite imprimate poate automatiza urmărirea și genera date de fabricație inteligentă despre liniile dvs. de producție a componentelor cu montare pe suprafață.

Urmăriți fiecare placă de circuite imprimate


Urmăriți fiecare placă de circuite imprimate

Soluția noastră completă de urmărire poate conecta fiecare placă de circuite din producție la configurarea dvs. de fabrică inteligentă. Cu soluția noastră, plăcile de circuite pot genera date pe care le pot trimite la Manufacturing Execution System, la alte utilaje și cicluri de producție sau la lanțul de distribuție atât din amonte, cât și din aval.

Descoperiți în detaliu fiecare componentă a soluției noastre complete de urmărire

 

Etichete fiabile

Etichete fiabileGama noastră de etichete fiabile pentru plăci de circuite imprimate este creată pentru autoaplicare și poate menține lizibilitatea codurilor 2D și a codurilor de bare în condițiile de fabricație a plăcilor de circuite imprimate, astfel încât aceste coduri să poată fi citite de scanere pe tot parcursul unui proces de producție.

  • Imprimați și aplicați etichete: etichete din poliimidă create pentru a rămâne fixate și lizibile la temperaturi de până la 300°C sau când sunt expuse la substanțe chimice și produse de curățare tipice pentru plăcile de circuite imprimate.
  • Gravabile cu laser: create pentru a rezista proceselor de producție a plăcilor de circuite imprimate și a mări contrastul marcajelor cu laser pentru a facilita citirea de către sisteme de scanare.
  • Folie de mascare: creată pentru a proteja plăcile de circuite imprimate în timpul proceselor de fabricație, inclusiv cele de lipire prin topire și cositorire termică. Folia de mascare poate fi îndepărtată complet.

Testați etichetele noastre fiabile în mediul dvs. și vedeți ce performanțe au.

Obțineți mostre

 

Automatizare

AutomatizareO soluție de etichetare complet automatizată pentru plăci de circuite imprimate poate facilita urmărirea și analiza datelor de fabricație fără intervenție umană. Putem oferi mai multe soluții de automatizare, în funcție de cerințele dvs.:

  • Sistemul de imprimare și aplicare BSP61: oferă imprimarea uniformă pe linia de producție, poziționarea și aplicarea precisă a etichetelor în aproape toate aplicațiile de fabricare.
  • Alimentatorul de etichete ALF14: oferă alimentarea automatizată eficace a etichetelor, este rapid, eficient și ușor de utilizat și poate fi implementat oriunde pe linia de producție.
  • Imprimanta industrială de etichete BradyPrinter i7100: oferă imprimarea durabilă și extrem de precisă a etichetelor pentru solicitări legate de identificarea în volum mare, esențială pentru companii.
  • Scanere: cu scanere portabile sau integrate, sistemele de urmărire pot evolua dincolo de cerințele lanțurilor de distribuție și pot genera date care pot fi analizate pentru a crea justificări strategice pentru optimizarea producției.

Obțineți experiență practică în privința sistemelor noastre pentru a testa modul în care urmărirea automatizată vă poate automatiza activitatea.

Obțineți un material demonstrativ

 

Obțineți broșura

Formular