Îndepliniți orice cerințe privind identificarea panourilor

Îndepliniți orice cerințe privind identificarea panourilor

Cu etichete și imprimante de etichete profesioniste, puteți să îndepliniți simplu și rapid cerințele de identificare ale oricărui client și să oferiți claritate imediată în cadrul celor mai complexe panouri.

 

Fiabilitate extremă

Sunt disponibile etichete industriale fiabile pentru a îndeplini cerințele oricărui client privind identificarea panourilor. Echipele interne de cercetare și dezvoltare proiectează etichetele pentru a rămâne lizibile și fixate când sunt expuse la o combinație de elemente, inclusiv radiații UV, umiditate, umezeală, gaze și altele. În ofertă sunt incluse etichete care respectă cerințele din domeniul maritim, aviatic și militar. Sunt disponibile fișe cu date tehnice care oferă detalii despre rezultatele de la testarea etichetelor.


Claritate imediată

Peste 5000 de etichete cu un aspect estetic plăcut le permit constructorilor de panouri să ofere claritate imediată în cadrul celor mai complexe panouri. Cu imprimare clară, cu o mare diversitate de culori și dimensiuni, cu sau fără profil ridicat, etichetele Brady pot identifica orice pericol la adresa siguranței, orice cablu sau componentă din panourile electrice. Printre exemplele de componente se numără: controlerele, modulele I/O, sursele de alimentare, întrerupătoarele, blocurile terminale și de distribuție, modulele de relee, butoanele de pornire, conectoarele de mare rezistență și multe altele.

 

Rapid și simplu

Etichetele pentru panouri electrice pot fi imprimate rapid în unitatea dvs. cu o gamă largă de imprimante de etichete de la Brady. Aveți nevoie doar de câteva role de etichete și de o imprimantă de etichete adecvată pentru a avea la dispoziție o mare diversitate de etichete pentru panouri. Cele mai multe etichete sunt disponibile atât pe sisteme de imprimare de atelier, cât și mobile, pentru flexibilitate suplimentară. Aplicațiile Brady Workstation vă permit să creați, să serializați și să imprimați cu ușurință etichetele de care aveți nevoie.

 

Obțineți experiență practică la imprimarea etichetelor

Consultați graficul informativ

 


 

Acest Ghid practic de produse de identiicare pentru industria electrică vă oferă idei privind cele mai bune opțiuni de soluții de identiicare pentru un număr mare de condiții întâlnite de specialiștii în instalații electrice.

Descărcați ghidul

 

Solicit informații suplimentare despre acest produs.

Solicit informații suplimentare despre acest produs.