Măriți timpul productiv al centrelor de date

Măriți timpul productiv al centrelor de date

Etichetele noastre fiabile sunt create pentru a identifica toate cablurile, componentele și stativele din centrele de date pentru depanarea mai eficientă, care poate susține mai bine cerințele din ce în ce mai mari din Acordurile privind nivelul serviciului cu magazine web, companii și instituții guvernamentale.

Măriți timpul productiv al centrelor de date cu cabluri identifcate clar!

 

 

Depanarea eficientă

Încercarea de a determina cablul care trebuie deconectat, înlocuit sau reconectat poate fi o sarcină dificilă în centrele de date. Este ca și cum s-ar căuta un ac într-o grămadă de ace: o provocare pentru care sunt necesare timp și răbdare, în special când sunt nefuncționale aplicații de nivel înalt și sunt periclitate acorduri privind nivelul de servicii. Imaginați-vă că cineva ar deconecta un cablu incorect și mai multe servere ar deveni nefuncționale. Pentru a evita aceasta, Brady oferă soluții fiabile de identificare, care le permit tehnicienilor din centrele de date să identifice rapid cablul de care au nevoie.

 

Etichetare unică

Etichetele noastre fiabile, cu adezive pentru suprafețe curbate și plate, rămân fixate pe fiecare cablu și componentă. În consecință, elementul va fi identificat atunci când se impune depanarea rapidă pentru a evita timpul neproductiv. Sunt disponibile mai multe dimensiuni și forme de etichete pentru a identifica în mod simplu orice stativ, server, componentă, cabluri STP, UTP și COAX. De asemenea, Brady oferă o etichetă în formă de steag, creată pentru contact minim cu cablurile de fibră optică și spațiu maxim disponibil pentru date de identificare.

 

Ușor de creat și de imprimat

Brady Workstation oferă o serie de capacități de creare a etichetelor, care acoperă aproape orice cerință de identificare din centrele de date. Etichetele pentru cabluri, componente și stative și chiar semnele și produsele de identificare a instalațiilor pot fi create în câțiva pași. Modelele pot fi trimise cu ușurință la o imprimantă de etichete Brady pentru imprimare la fața locului, astfel încât noua etichetă să poată fi aplicată imediat.

Obțineți un material demonstrativ

Tot ce trebuie să știți despre respectarea ultimului standard de etichetare TIA-606-C


Obțineți ghidulTot ce trebuie să știți despre respectarea ultimului standard de etichetare TIA-606-C

Etichetarea eficientă a cablurilor vă ajută să adăugați valoare operațiunilor dvs. cu ajutorul unor instalații organizate de care vă puteți mândri. Păstrarea celor mai bune practici poate aduce beneficii companiei dvs. și clienților dvs. cu sporirea eficienței, profitabilității și satisfacției clienților. Sistemele bine etichetate sunt benefice pentru toți - instalatori și antreprenori, tehnicieni IT, proprietari și companii.

 

Obțineți ghidul

Formular