Soluţii

Soluţii

Automatizate de identificare pentru cabluri

Eficiență mai mare cu produse automatizate de identificare pentru cabluri

 

Etichetare complet automatizată pentru plăci de circuite imprimate

Soluția noastră completă și fiabilă de etichetare pentru plăci de circuite imprimate poate automatiza urmărirea și genera date de fabricație inteligentă despre liniile dvs. de producție a componentelor cu montare pe suprafață.

 

Măriți timpul productiv al centrelor de date

Etichetele noastre fiabile sunt create pentru a identifica toate cablurile, componentele și stativele din centrele de date pentru depanarea mai eficientă, care poate susține mai bine cerințele din ce în ce mai mari din Acordurile privind nivelul serviciului cu magazine web, companii și instituții guvernamentale.

 

Protecția siguranței alimentelor și siguranță sporită în unitățile de lucru

Conform EU-OSHA, în industria alimentară și a băuturilor au loc aproape 24% din toate accidentele de muncă. Sporirea siguranței în unitățile de lucru și a conformității cu legislația privind siguranța este o prioritate înaltă în industria alimentară și a băuturilor, deși siguranța alimentelor este întotdeauna pe primul plan. Acum pot merge mână în mână, grație gamei largi de soluții de identificare de la Brady pentru siguranță în mediul industrial, cu pericol redus de contaminare.