Noutăți

Noutăți

07.12.2018

Etichete de trasabilitate gravabile cu laser

Sporiți lizibilitatea codurilor de bare și a marcajelor gravate cu laser cu noile noastre etichete gravabile cu laser.

Etichete de trasabilitate gravabile cu laser
 
Etichetele gravabile cu laser sunt create pentru a spori lizibilitatea marcajelor de pe piese și a codurilor de bare gravate cu laser pe plăci de circuite imprimate și suprafețe complexe. Grație contrastului sporit, codurile de bare gravate cu laser pe etichetă sunt mai ușor de scanat, ceea ce contribuie la reducerea pierderilor în lanțuri de distribuție cu cerințe stricte de trasabilitate.
 
Mai multe informații

18.11.2018

BradyJet J2000

Imprimanta de etichete color, ușor de utilizat

BradyJet J2000
 
BradyJet J2000 este o imprimantă de etichete color, cu jet de cerneală, practică și ușor de utilizat, care poate imprima semne și etichete pentru instalații și probe de laborator, fiabile și la înaltă rezoluție.
 
Urmăriți BradyJet2000 în acțiune!

16.10.2018

Cu 10 secunde mai rapid per cablu

Eficiență mai mare cu produse automatizate de identificare pentru cabluri

Cu 10 secunde mai rapid per cablu
 
Industriile care lucrează cu volume mari de cabluri și au nevoie de produse de urmărire și identificare a cablurilor pot spori eficiența în producție cu soluțiile complete și automatizate de identificare a cablurilor de la Brady Corporation.
 
Mai multe informații

09.10.2018

Marcaje de podea pentru orice nivel de trafic

Siguranță pentru pietoni, eficiență pentru vehicule

Marcaje de podea pentru orice nivel de traficAdăugând noul ToughStripe Max pentru zonele cu trafic intens, Brady Corporation oferă acum o gamă completă de soluții de marcarefiabile, destinate podelelor cu trafic ușor, mediu și greu.
 
Priveste filmarea, obțineți ghidul de marcare a podelelor sau testați câteva mostre!

07.06.2018

BradyPrinter i5100

Noua imprimantă inteligentă de etichete cu performanțe excelente

BradyPrinter i5100Noua imprimantă industrială de etichete BradyPrinter i5100 de la Brady Corporation este inteligentă și ușor de utilizat, oferă performanțe excelente și imprimă peste 1200 de etichete de identificare standard, plus etichete speciale, particularizate și personalizate.
 
Urmăriți BradyPrinter i5100 în acțiune!

15.05.2018

Eficiență sporită a operațiunilor de întreținere

Creșteți eficiența întreținerii cu ajutorul elementelor vizuale

Eficiență sporită a operațiunilor de întreținereOperațiunile de întreținere din industrie sunt o necesitate pentru a menține și asigura capacitatea de producție. De obicei, acestea implică o reducere temporară a randamentului producției, astfel încât eficiența întreținerii este un factor important în numeroase industrii. Cu semne și etichete fiabile și capacități de creare și imprimare la fața locului, Brady Corporation oferă o soluție care poate spori semnificativ eficiența operațiunilor de întreținere.
Elementele vizuale pentru întreținere aplicată

15.05.2018

Noua imprimantă S3100

Imprimați cu ușurință semne durabile pentru a spori siguranța și eficiența

Noua imprimantă S3100Noua imprimantă de semne și etichete S3100 le permite utilizatorilor să imprime o gamă largă de semne și etichete pentru a spori siguranța și eficiența în orice unitate de lucru. Semne de siguranță, marcaje pentru podele, etichete 5S, etichete Lean, etichete pentru identificarea stativelor, ușilor, scărilor, containerelor, birourilor și scaunelor, precum și etichete CLP pentru identificarea substanțelor chimice, toate pot fi imprimate cu S3100 la fața locului, oricând sunt necesare.
 
Mai multe informații

23.04.2018

Posterul de siguranță gratuit

Sărbătoriți Ziua Mondială pentru Securitate și Sănătate la Locul de Muncă

Posterul de siguranță  gratuit6 elemente de vizat pentru siguranța dvs.
 
1. Care sunt riscurile? Cum mă pot proteja?
2. Pot utiliza acest articol?
3. Pot trece în siguranță pe aici?
4. Conducta sau utilajul respectiv este neutralizat?
5. Conducta respectivă este periculoasă?
6. Cum limitez posibilele deversări?
 
Obțineți posterul de siguranță  gratuit!

19.12.2017

Siguranță și conformitate sporită

Dispozitiv sigur de blocare a flanșelor oarbe pentru o gamă largă de conducte

Siguranță și conformitate sporităBrady Corporation oferă o nouă soluție de blocare a flanșelor oarbe pentru conducte, care poate fi utilizată la o gamă largă de conducte. Fixând cu ușurință și temporar flanșele oarbe pentru conducte, companiile pot îmbunătăți siguranța, prevenind emiterea de gaze, aburi și lichide periculoase în timpul lucrărilor de întreținere a conductelor.

Obțineți gratuit Ghidul practic de produse de blocare/marcare!

09.11.2017

Economisiți 10 secunde pentru fiecare cablu identificat

Sistemul Wraptor A6500 este proiectat să aplice rapid etichetele durabile pentru cabluri.

Wraptor A6500Noul sistem de imprimare și aplicare pentru marcarea cablurilor Wraptor A6500 de la Brady Corporation poate spori randamentul producției în mod semnificativ, prin identificarea cablurilor cu ajutorul etichetelor cu înfășurare în 5 secunde. Sistemul Wraptor imprimă și aplică imediat eticheta pe o serie largă de cabluri inserabile, economisind până la 10 secunde pentru fiecare cablu identificat.
 
Mai multe informații

01.09.2017

Sporiți eficiența activității de blocare/marcare

Nou și practic: suportul pentru lacăte de siguranță și etichete pentru blocare/marcare

Sporiți eficiența activității de blocare/marcarePe noul suport pentru lacăte de siguranță și etichete pot fi prinse până la 12 lacăte de siguranță și chei, precum și închizători de blocare și etichete privind procedurile. Este disponibil în 4 culori și oferă un mod convenabil și organizat de a transporta și stoca instrumente de blocare/marcare, evitând dificultățile de localizare a lacătelor și închizătorilor. Suportul pentru lacăte de siguranță și etichete contribuie la sporirea siguranței în unitățile de lucru, permițându-le lucrătorilor să aibă la îndemână dispozitivele necesare pentru a izola rapid punctele de control al surselor de energie înainte de a efectua service la utilaje.
 
Contactați Brady

01.07.2017

Economisiți timp și sporiți calitatea

Economisiți timp cu produse automatizate de identificare pentru cabluri

Economisiți timp și sporiți calitateaUn proces de identificare manuală a cablurilor devine rapid un consumator de timp ce încetinește producția, mai ales atunci când este necesară identificarea unor volume mari de cabluri. Etichetele tip manșon, care se înfășoară în jurul cablurilor și auto-laminante se pot aplica mult mai rapid cu manșoanele de cablu și sistemele de imprimare și aplicare. Sistemele fiabile de imprimare și aplicare sporesc și calitatea identificării cablurilor, dat fiind faptul că manșoanele și etichetele se aplică întotdeauna identic.
 
Vizitați www.bradyeurope.com/wire-automation pentru informații suplimentare despre sistemele de imprimare și aplicare a elementelor de identificare a cablurilor.