Noutăți

Noutăți

27.03.2019

Urmăriți în mod eficient inspecțiile și reparațiile flanșelor

Eticheta noastră pentru flanșe, foarte vizibilă și fiabilă, din componente care pot fi îndepărtate, le permite utilizatorilor să urmărească simplu și eficient diversele etape ale opririlor, inspecțiilor flanșelor, testării pentru detectarea scurgerilor și reparațiilor.

Urmăriți în mod eficient inspecțiile și reparațiile flanșelor

  • numărul de componente ale etichetei este adaptabil la numărul de faze necesare ale inspecțiilor și reparațiilor;
  • componentele etichetei pot fi perforate pentru îndepărtare ușoară și urmărirea diverselor etape ale inspecțiilor și reparațiilor;
  • eticheta poate include informații pe ambele părți și poate conține chiar scheme de instrucțiuni grație imprimării la înaltă rezoluție;
  • fiecare etichetă pentru flanșe este livrată cu un orificiu perforat în prealabil, putând să fie fixată cu ușurință la o flanșă sau să servească la alte aplicații din unitatea de lucru.

Obțineți detalii despre produs

26.03.2019

Avansați cu mare ușurință de la LabelMark

Este extrem de simplu să efectuați upgrade pentru LabelMark 4, 5 și 6 la aplicațiile Brady Workstation de creare a etichetelor. Puteți chiar utiliza fișierele cu modele de etichete existente, pe care le puteți îmbunătăți cu eficiența oferită de Brady Workstation și alte funcționalități suplimentare!

Avansați cu mare ușurință de la LabelMark
Aplicațiile din suita de upgrade LabelMark vă permit să avansați la Brady Workstation fără dificultăți. Această suită este o colecție de aplicații selectate în prealabil, care oferă aceleași funcționalități ca LabelMark. Modelele de etichete create în LabelMark 5 și 6 sunt complet compatibile cu Brady Workstation, astfel încât nu va fi necesar să creați din nou modele existente. Chiar și modelele LabelMark 4 pot deveni compatibile cu Brady Workstation după utilizarea aplicației gratuite de convertire LabelMark 4. În plus, suita de upgrade LabelMark este oferită la un preț mult mai mic decât cel al tuturor aplicațiilor separate incluse în suită.
 
Află mai multe

18.02.2019

Cutia de blocare colectivă SlimView pentru blocare/marcare eficientă

15–20% din accidentele de la locul de muncă încă mai sunt legate de întreținere, conform Eurostat.


Cutia de blocare colectivă SlimView este o cutie de blocare ușor de transportat, cu capac transparent, în care pot fi depozitate până la 12 lacăte și care poate servi și ca seif pentru chei. Ajută companiile să organizeze mai eficient blocarea/marcarea și să reducă accidentele la locul de muncă.
 
Cutia de blocare colectivă SlimView are un design compact, fiind ușor de depozitat, transportat și utilizat. De asemenea, cutia de blocare poate fi montată cu ușurință pe un perete sau într-un compartiment de depozitare pentru dispozitive de blocare/marcare, grație orificiilor de montare practicate în prealabil. Datorită unui capac transparent, este posibilă în orice moment o verificare rapidă și eficientă a conținutului cutiei de blocare.
 
Obțineți detalii despre produs

18.01.2019

Absorbirea simplă a oricăror deversări

Brady oferă mai multe instrumente de control al deversărilor, pentru deversări pe sol, care pot fi implementate proactiv sau reactiv, pentru a absorbi și/sau a preveni răspândirea deversărilor.

Absorbirea simplă a oricăror deversăriDeversările necontrolate pot avea un efect devastator asupra mediului, oamenilor și activităților comerciale din apropiere precum și asupra viitorului unei companii. Pregătirea pentru deversări este o bună practică de management și, în numeroase țări, o cerință legală. Cea mai bună pregătire este susținută de instrumente profesionale, care pot contribui la prevenirea costurilor majore pentru amenzi, daune și curățarea poluării.
 
Obțineți ghidul nostru gratuit de soluții de control al deversărilor, cu sfaturi practice pentru pregătirea și răspunsul la deversări.
 
Combateți deversările în mod eficient!

19.12.2018

Imprimanta mobilă BradyPrinter M611

Creați orice etichetă complexă pe teren cu un telefon.

Imprimanta mobilă BradyPrinter M611
 
Imprimanta mobilă BradyPrinter M611 deschide un capitol nou în evoluția continuă a identificării. Creați cu ușurință cele mai complexe etichete pe teren, folosind doar un smartphone și aplicația gratuită Etichete expres de la Brady, înainte de a imprima pe materiale de etichete industriale fiabile cu imprimanta mobilă M611.
 
Vedeți cum funcționează

07.12.2018

Etichete de trasabilitate gravabile cu laser

Sporiți lizibilitatea codurilor de bare și a marcajelor gravate cu laser cu noile noastre etichete gravabile cu laser.

Etichete de trasabilitate gravabile cu laser
 
Etichetele gravabile cu laser sunt create pentru a spori lizibilitatea marcajelor de pe piese și a codurilor de bare gravate cu laser pe plăci de circuite imprimate și suprafețe complexe. Grație contrastului sporit, codurile de bare gravate cu laser pe etichetă sunt mai ușor de scanat, ceea ce contribuie la reducerea pierderilor în lanțuri de distribuție cu cerințe stricte de trasabilitate.
 
Mai multe informații

18.11.2018

BradyJet J2000

Imprimanta de etichete color, ușor de utilizat

BradyJet J2000
 
BradyJet J2000 este o imprimantă de etichete color, cu jet de cerneală, practică și ușor de utilizat, care poate imprima semne și etichete pentru instalații și probe de laborator, fiabile și la înaltă rezoluție.
 
Urmăriți BradyJet2000 în acțiune!

16.10.2018

Cu 10 secunde mai rapid per cablu

Eficiență mai mare cu produse automatizate de identificare pentru cabluri

Cu 10 secunde mai rapid per cablu
 
Industriile care lucrează cu volume mari de cabluri și au nevoie de produse de urmărire și identificare a cablurilor pot spori eficiența în producție cu soluțiile complete și automatizate de identificare a cablurilor de la Brady Corporation.
 
Mai multe informații

09.10.2018

Marcaje de podea pentru orice nivel de trafic

Siguranță pentru pietoni, eficiență pentru vehicule

Marcaje de podea pentru orice nivel de traficAdăugând noul ToughStripe Max pentru zonele cu trafic intens, Brady Corporation oferă acum o gamă completă de soluții de marcarefiabile, destinate podelelor cu trafic ușor, mediu și greu.
 
Priveste filmarea, obțineți ghidul de marcare a podelelor sau testați câteva mostre!

07.06.2018

BradyPrinter i5100

Noua imprimantă inteligentă de etichete cu performanțe excelente

BradyPrinter i5100Noua imprimantă industrială de etichete BradyPrinter i5100 de la Brady Corporation este inteligentă și ușor de utilizat, oferă performanțe excelente și imprimă peste 1200 de etichete de identificare standard, plus etichete speciale, particularizate și personalizate.
 
Urmăriți BradyPrinter i5100 în acțiune!

15.05.2018

Eficiență sporită a operațiunilor de întreținere

Creșteți eficiența întreținerii cu ajutorul elementelor vizuale

Eficiență sporită a operațiunilor de întreținereOperațiunile de întreținere din industrie sunt o necesitate pentru a menține și asigura capacitatea de producție. De obicei, acestea implică o reducere temporară a randamentului producției, astfel încât eficiența întreținerii este un factor important în numeroase industrii. Cu semne și etichete fiabile și capacități de creare și imprimare la fața locului, Brady Corporation oferă o soluție care poate spori semnificativ eficiența operațiunilor de întreținere.
Elementele vizuale pentru întreținere aplicată

15.05.2018

Noua imprimantă S3100

Imprimați cu ușurință semne durabile pentru a spori siguranța și eficiența

Noua imprimantă S3100Noua imprimantă de semne și etichete S3100 le permite utilizatorilor să imprime o gamă largă de semne și etichete pentru a spori siguranța și eficiența în orice unitate de lucru. Semne de siguranță, marcaje pentru podele, etichete 5S, etichete Lean, etichete pentru identificarea stativelor, ușilor, scărilor, containerelor, birourilor și scaunelor, precum și etichete CLP pentru identificarea substanțelor chimice, toate pot fi imprimate cu S3100 la fața locului, oricând sunt necesare.
 
Mai multe informații

23.04.2018

Posterul de siguranță gratuit

Sărbătoriți Ziua Mondială pentru Securitate și Sănătate la Locul de Muncă

Posterul de siguranță  gratuit6 elemente de vizat pentru siguranța dvs.
 
1. Care sunt riscurile? Cum mă pot proteja?
2. Pot utiliza acest articol?
3. Pot trece în siguranță pe aici?
4. Conducta sau utilajul respectiv este neutralizat?
5. Conducta respectivă este periculoasă?
6. Cum limitez posibilele deversări?
 
Obțineți posterul de siguranță  gratuit!

19.12.2017

Siguranță și conformitate sporită

Dispozitiv sigur de blocare a flanșelor oarbe pentru o gamă largă de conducte

Siguranță și conformitate sporităBrady Corporation oferă o nouă soluție de blocare a flanșelor oarbe pentru conducte, care poate fi utilizată la o gamă largă de conducte. Fixând cu ușurință și temporar flanșele oarbe pentru conducte, companiile pot îmbunătăți siguranța, prevenind emiterea de gaze, aburi și lichide periculoase în timpul lucrărilor de întreținere a conductelor.

Obțineți gratuit Ghidul practic de produse de blocare/marcare!

09.11.2017

Economisiți 10 secunde pentru fiecare cablu identificat

Sistemul Wraptor A6500 este proiectat să aplice rapid etichetele durabile pentru cabluri.

Wraptor A6500Noul sistem de imprimare și aplicare pentru marcarea cablurilor Wraptor A6500 de la Brady Corporation poate spori randamentul producției în mod semnificativ, prin identificarea cablurilor cu ajutorul etichetelor cu înfășurare în 5 secunde. Sistemul Wraptor imprimă și aplică imediat eticheta pe o serie largă de cabluri inserabile, economisind până la 10 secunde pentru fiecare cablu identificat.
 
Mai multe informații

01.09.2017

Sporiți eficiența activității de blocare/marcare

Nou și practic: suportul pentru lacăte de siguranță și etichete pentru blocare/marcare

Sporiți eficiența activității de blocare/marcarePe noul suport pentru lacăte de siguranță și etichete pot fi prinse până la 12 lacăte de siguranță și chei, precum și închizători de blocare și etichete privind procedurile. Este disponibil în 4 culori și oferă un mod convenabil și organizat de a transporta și stoca instrumente de blocare/marcare, evitând dificultățile de localizare a lacătelor și închizătorilor. Suportul pentru lacăte de siguranță și etichete contribuie la sporirea siguranței în unitățile de lucru, permițându-le lucrătorilor să aibă la îndemână dispozitivele necesare pentru a izola rapid punctele de control al surselor de energie înainte de a efectua service la utilaje.
 
Contactați Brady

01.07.2017

Economisiți timp și sporiți calitatea

Economisiți timp cu produse automatizate de identificare pentru cabluri

Economisiți timp și sporiți calitateaUn proces de identificare manuală a cablurilor devine rapid un consumator de timp ce încetinește producția, mai ales atunci când este necesară identificarea unor volume mari de cabluri. Etichetele tip manșon, care se înfășoară în jurul cablurilor și auto-laminante se pot aplica mult mai rapid cu manșoanele de cablu și sistemele de imprimare și aplicare. Sistemele fiabile de imprimare și aplicare sporesc și calitatea identificării cablurilor, dat fiind faptul că manșoanele și etichetele se aplică întotdeauna identic.
 
Vizitați www.bradyeurope.com/wire-automation pentru informații suplimentare despre sistemele de imprimare și aplicare a elementelor de identificare a cablurilor.