Preveniți alunecarea, împiedicarea și căderea

Preveniți alunecarea, împiedicarea și căderea

Alunecarea, împiedicarea și căderea pot cauza accidente fatale sau nefatale la locul de muncă și reprezintă unul dintre cele mai frecvente tipuri de accidente. Conform studiului ESENER-2 desfășurat de EU-OSHA, 36% dintre companiile din UE indică o creștere a riscurilor de alunecare, împiedicare și cădere la locul de muncă. Pentru reducerea acestor riscuri, vă propunem o serie de soluții de identificare pentru siguranță, fiabile, cu grad înalt de vizibilitate.

 

Soluții

 

Marcarea podelelor

Marcarea podelelor: identificați cu ușurință traseele sigure pentru pietoni, obstacolele și zonele periculoase din spațiul de lucru.

 

Mai multe informații

 

Semnele de siguranță: un simplu semn de siguranță poate preveni accidente costisitoare la locul de muncă dacă este clar vizibil, atrage atenția și este ușor de înțeles.

 

Mai multe informații

 

Controlul deversărilor

Controlul deversărilor: opriți deversările înainte ca acestea să cauzeze accidente la locul de muncă.

 

Mai multe informații

 

Servicii

Servicii: contactați-ne pentru a solicita o vizită în unitatea dvs. sau un audit care să faciliteze selectarea tipurilor de soluții care corespund necesităților dvs.

 

Mai multe informații

 

Țintiți la zero

Conform celor mai recente cifre publicate de EUROSTAT, 3,2 milioane de accidente nefatale și 3876 accidente fatale au avut loc în UE în 2015, având ca rezultat 42 de milioane de zile de lucru pierdute. Costul mediu al unui accident nefatal este estimat la 10.000 de euro, iar pentru un accident fatal, acesta ajunge la 1,1 milioane de euro. Sporirea siguranței la locul de muncă nu este doar etică, ci și o strategie economică solidă de protejare a profiturilor companiei. Brady propune o serie de soluții de identificare pentru siguranță care contribuie la reducerea riscurilor de la locul de muncă pentru unele dintre cele mai frecvente categorii de accidente.

Obțineți ghidul gratuite de siguranță la locul de muncă