Ținta este zero accidente: sporirea siguranței în timpul întreținerii

Ținta este zero accidente: sporirea siguranței în timpul întreținerii

10–15% din accidentele fatale de la locul de muncă se produc în timpul operațiunilor de întreținere, conform EU-OSHA. Bolile profesionale și problemele de sănătate precum azbestoza, cancerul, problemele auditive și afecțiunile musculo-scheletice sunt, de asemenea, mai răspândite printre lucrătorii implicați în activitățile de întreținere. Pentru a susține programele Ținta este zero accidente în vederea sporirii siguranței în timpul întreținerii, propunem 3 soluții.

 

Soluții

Întreținere mai eficientă

Odată cu sporirea siguranței în timpul întreținerii, este o idee bună să se îmbunătățească totodată eficiența întreținerii. Aplicând pe utilaje etichete clare cu instrucțiuni, lucrătorii de întreținere sunt informați imediat cu privire la pașii și procedurile cu practici optime pentru a efectua mentenanță la un anumit utilaj. Pe lângă reducerea întreruperilor întreținerii grație izolării surselor de energie a utilajelor și controlului deversărilor, etichetele clare cu instrucțiuni pot face întreținerea mai eficientă și pot ajuta companiile să revină mai rapid la capacitatea maximă de producție.

 

3 soluții pentru îmbunătățirea întreținerii

Brady propune 3 soluții pentru a face întreținerea mai sigură și mai eficientă.

 

Profesionálne tlačiarne bezpečnostného značenia

Imprimante profesioniste pentru siguranță: imprimă semne de siguranță autoadezive și etichete cu instrucțiuni și le aplică pe utilaje înainte de service. Informează specialiștii în mod optim, astfel încât aceștia să poată acționa în mod sigur și eficient.

 

Mai multe informații

 

Bezpečnostné značky

Blocare/marcare: izolați utilajele de sursele de alimentare cu energie în timpul întreținerii, prin proceduri de blocare/marcare aprobate în prealabil, dispozitive de blocare dedicate și lacăte profesioniste.

 

Mai multe informații

 

Prevencia a odstraňovanie rozliatí

Controlul deversărilor: preveniți răspândirea deversărilor produse în timpul întreținerii pe podeaua unității, unde pot provoca accidente și întârzieri.

 

Mai multe informații

 

Služby

Servicii: contactați-ne pentru a solicita o vizită în unitatea dvs. sau un audit care să faciliteze selectarea tipurilor de soluții care corespund necesităților dvs.

 

Mai multe informații

 


Țintiți la zero

Conform celor mai recente cifre publicate de EUROSTAT, 3,2 milioane de accidente nefatale și 3876 accidente fatale au avut loc în UE în 2015, având ca rezultat 42 de milioane de zile de lucru pierdute. Costul mediu al unui accident nefatal este estimat la 10.000 de euro, iar pentru un accident fatal, acesta ajunge la 1,1 milioane de euro. Sporirea siguranței la locul de muncă nu este doar etică, ci și o strategie economică solidă de protejare a profiturilor companiei. Brady propune o serie de soluții de identificare pentru siguranță care contribuie la reducerea riscurilor de la locul de muncă pentru unele dintre cele mai frecvente categorii de accidente.

Obțineți ghidul gratuite de siguranță la locul de muncă