Identificarea bunurilor periculoase

Identificarea bunurilor periculoase

38% din întreprinderile europene raportează bunuri chimice sau biologice potențial periculoase în unitățile lor de lucru, conform EU-OSHA. Expunerea la acestea este asociată atât cu boli și accidente acute, cât și de lungă durată, inclusiv afecțiuni respiratorii și ale pielii, insuficiențe ale organelor, cancere ocupaționale, intoxicație și asfixiere. Pentru reducerea pericolului de expunere, vă propunem o serie de soluții de identificare pentru siguranță, fiabile, cu grad înalt de vizibilitate.

 

Soluții

 

Marcarea podelelor

Marcarea podelelor: identificați cu ușurință traseele sigure pentru pietoni, obstacolele și zonele periculoase din spațiul de lucru.


Mai multe informații

 

Etichete GHS/CLP

Etichete GHS/CLP: comunicați cu ușurință riscurile asociate cu substanțele periculoase, pentru a evita accidentele și a spori conformitatea cu legislația UE.


Mai multe informații

 

Procedura de blocare/marcare

Procedura de blocare/marcare previne în mod eficient deplasarea utilajelor și realimentarea accidentală cu energie în timp ce se desfășoară intervenții asupra acestora. Astfel angajații dvs. pot lucra la cel mai înalt nivel de siguranță posibil, pentru a asigura desfășurarea eficientă a operațiunii dvs.

 

Mai multe informații

 

Marcaje pentru conducte

Marcaje pentru conducte: identificați conținutul conductelor din fabrici pentru a informa lucrătorii și echipajele de primă intervenție.


Mai multe informații

 

Semne de siguranță

Semne de siguranță: un simplu semn de siguranță poate preveni accidente costisitoare la locul de muncă dacă este clar vizibil, atrage atenția și este ușor de înțeles.


Mai multe informații

 

Servicii

Servicii: contactați-ne pentru a solicita o vizită în unitatea dvs. sau un audit care să faciliteze selectarea tipurilor de soluții care corespund necesităților dvs. Obțineți asistență din partea experților pentru cele mai bune practici de identificare a bunurilor periculoase!

 

Obțineți o inspecție la fața locului

 

Descoperiți mai multe instrumente pentru identificarea bunurilor periculoase în unitatea dvs. de lucru

 


Obțineți ghidul

Descoperiți mai multe instrumente pentru identificarea bunurilor periculoase în unitatea dvs. de lucru

formular