Zero accidente la locul de muncă

Zero accidente la locul de muncă

Ghidul Go for Zero oferă o analiză profundă asupra principalelor riscuri din sectoarele industriale, incluzând componente și îndrumări pentru crearea unui program de securitate Go for Zero și prezintă instrumente pentru implementarea acestuia în fluxul de lucru.

ȚINTA ESTE ZERO ACCIDENTE LA LOCUL DE MUNCĂConform datelor Eurostat, în Uniunea Europeană și Regatul Unit în 2012 s-au produs 2,5 milioane de accidente care au dus la absenteism de la locul de muncă de minim 4 zile și 3515 accidente de muncă mortale. Deși numărul accidentelor la locul de muncă a scăzut semnificativ față de 2009, atât în valoare absolută cât și la 100.000 de lucrători cu normă întreagă, statisticile arată că este încă loc de mai bine în ceea ce privește îmbunătățirea securității și reducerea numărului de accidente la locul de muncă.

Gestionarea riscurilor de securitate în scopul prevenirii producerii accidentelor la locul de muncă este în același timp o strategie necesară atât din punct de vedere uman cât și economic, ducând la protejarea sau chiar îmbunătățirea profitabilității companiei. Fiecare de muncă generează costuri și poate include sacrificii umane mari, cu impact asupra moralului și productivității.

 

Descărcați Ghidul Zero Accidente oferit gratuit

Formular

Sunt interesat să primesc e-mailuri
de informații despre știri și promoțiiDescriptionC_OptIn


*Vă vom trimite un e-mail cu linkul pentru a descărca documentul oricând. Noi tratăm datele personale cu maxima importanta, vă rugăm să consultați Politica de confidențialitate.