Imprimați cu ușurință semne durabile pentru a spori siguranța și eficiența

Imprimați cu ușurință semne durabile pentru a spori siguranța și eficiența

Noua imprimantă de semne și etichete S3100 de la Brady Corporation le permite utilizatorilor să imprime cu ușurință o gamă largă de semne de siguranță și etichete fiabile pentru instalații, chiar în mod autonom, pentru a spori siguranța și eficiența în unitățile de lucru la cerere.

Imprimați cu ușurință semne durabile pentru a spori siguranța și eficiențaO gamă largă de etichete și semne

Noua imprimantă de semne și etichete S3100 le permite utilizatorilor să imprime o gamă largă de semne și etichete pentru a spori siguranța și eficiența în orice unitate de lucru. Semne de siguranță, marcaje pentru podele, etichete 5S, etichete Lean, etichete pentru identificarea stativelor, ușilor, scărilor, containerelor, birourilor și scaunelor, precum și etichete CLP pentru identificarea substanțelor chimice, toate pot fi imprimate cu S3100 la fața locului, oricând sunt necesare.

 

Create să dureze

Modelul S3100 imprimă pe vinil industrial de la Brady, care oferă o durabilitate în exterior de 8–10 ani, și pe poliester durabil, inclusiv marcajele pentru podele ToughStripe. Semnele și etichetele imprimate cu S3100 pot fi utilizate atât în interior, cât și în exterior, ceea ce este extrem de util pentru identificarea de siguranță și a instalațiilor în unități mari, în și în jurul halelor de producție, al depozitelor și al centrelor logistice și de distribuție. Materialele de semne și etichete de la Brady sunt proiectate să reziste în medii industriale și au fost testate în conformitate cu metodele de testare internaționale ASTM. Sunt disponibile fișe cu date tehnice pentru fiecare material de semne și etichete.

 

Extrem de ușor de utilizat

Noua imprimantă de semne și etichete S3100 este extrem de ușor de utilizat și dispune de funcțiile de calibrare automată și configurare automată a materialelor de etichete. Aceasta le permite utilizatorilor să meargă pur și simplu la imprimantă și să înceapă să imprime semnele și etichetele de care au nevoie. Trecerea la alt material de etichetă este simplă și extrem de rapidă, datorită materialelor ușor de introdus ale imprimantei și panglicilor cu cerneală corespunzătoare, care pot fi schimbate în mai puțin de 20 de secunde. O interfață cu utilizatorul intuitivă, cu ecran tactil oferă o mare diversitate de opțiuni pentru crearea semnelor și etichetelor, și când imprimanta este utilizată în mod autonom. Când este conectată la un computer, opțiunile de creare a semnelor și etichetelor pot fi extinse și mai mult, utilizând aplicațiile de creare a etichetelor Brady Workstation, care pot fi descărcate de pe site-urile web Brady.

 

Mai multe informații