Dispozitiv sigur de blocare a flanșelor oarbe pentru o gamă largă de conducte

Dispozitiv sigur de blocare a flanșelor oarbe pentru o gamă largă de conducteSiguranță și conformitate sporită

Dispozitivul de blocare a flanșelor oarbe pentru conducte poate oferi o barieră fizică extrem de vizibilă, care funcționează ca o interdicție de a atinge flanșele oarbe pentru conducte în timpul lucrărilor de întreținere. Când este utilizat cu o flanșă oarbă pentru conducte montată corespunzător, dispozitivul de blocare și un lacăt reduc pericolul de eliberare accidentală a conținutului conductei. Aceasta le permite companiilor să sporească siguranța în unitatea de lucru și, de asemenea, să aibă o conformitate mai bună cu Recomandările UE 89/655 și norma europeană 1037.

Material rezistent la scântei

Dispozitivul de blocare a flanșelor oarbe pentru conducte a fost testat de UL în privința conformității cu standardul ISO 80079-36:2016 Atmosfere explozive și se încadrează în parametrii normei. Dispozitivul este fabricat din oțel inoxidabil 304 de regim greu cu bare de blocare rezistente, turnate din aluminiu și finisaj din poliester acoperit cu vopsea-pulbere.

Gamă largă de conducte

Oferind 3 opțiuni de dimensiuni, dispozitivul de blocare a flanșelor oarbe pentru conducte oferit de Brady poate fi utilizat la o gamă foarte largă de conducte, inclusiv conducte cu toate diametrele între 13,2 mm și 1219,2 mm. Brațul de blocare extensibil al dispozitivului le permite utilizatorilor să blocheze nu doar 1, ci 2 seturi de fixare a conductelor, pentru securitate suplimentară. Până la 4 lucrători pot pune câte un lacăt direct pe dispozitiv.

Obțineți gratuit Ghidul practic de produse de blocare/marcare!