Creați unități de lucru conforme, sigure și eficiente

Creați unități de lucru conforme, sigure și eficiente

Brady Corporation oferă marcaje pentru conducte, semne de siguranță, etichete CLP și marcaje de zonă durabile, care le permit întreprinderilor să creeze cu ușurință unități de lucru conforme, sigure și eficiente.

Creați unități de lucru conforme, sigure și eficienteConformitate

Folosind marcajele pentru conducte, semnele de siguranță, etichetele CLP și marcajele de zonă durabile de la Brady, întreprinderile pot asigura în mare măsură conformitatea cu Directivele Uniunii Europene 89/391/CEE pentru protecția adecvată a lucrătorilor, 92/58/CEE care obligă angajatorii să furnizeze semne de siguranță, Directiva 1272/2008 privind clasificarea, etichetarea și ambalarea substanțelor chimice (CLP) și legislația națională. De asemenea, soluțiile de identificare pentru siguranță de la Brady respectă specificațiile din Anexele relevante incluse în Directiva 92/58/CEE.

 

Siguranță

Semnele de siguranță, marcajele pentru conducte, etichetele CLP și marcajele de zonă le furnizează lucrătorilor instrucțiuni sau avertismente privind pericolele posibile când și unde au cea mai mare nevoie de astfel de informații. Evitați coliziunile între persoane, stivuitoare cu furci și alte vehicule marcând în mod clar pasajele de trecere. Informați angajații și echipele de primă intervenție care sunt conductele sau recipientele de substanțe chimice care au conținut periculos și implementați semne de interdicție, de avertizare, obligatorii, de evacuare și pentru prevenirea incendiilor pentru a evita accidentele de muncă.

 

Eficiență

Pe lângă conformitate și siguranță, marcajele de zonă, marcajele pentru conducte și semnele de siguranță pot avea, de asemenea, un impact pozitiv asupra eficienței unităților de lucru, informând lucrătorii unde pot găsi instrumentele de care au nevoie sau ce echipamente de protecție trebuie să poarte. Viteză și eficiența echipelor de întreținere pot fi, de asemenea, sporite identificând în mod clar supapele corespunzătoare conductelor și indicând sensul debitului, conținutul, sursa și destinația acestora.

Faceți cunoștință cu 16 produse vizuale care susțin un loc de muncă sigur și eficient.