Noua imprimantă inteligentă de etichete cu performanțe excelente

Noua imprimantă inteligentă de etichete cu performanțe excelente

Noua imprimantă industrială de etichete BradyPrinter i5100 de la Brady Corporation este inteligentă și ușor de utilizat, oferă performanțe excelente și imprimă peste 1200 de etichete de identificare standard, plus etichete speciale, particularizate și personalizate.

BradyPrinter i5100Inteligentă și conectată

Noua imprimantă industrială de etichete BradyPrinter i5100 comunică automat cu aplicațiile de creare a etichetelor, cu rolere de etichete și panglicile de cerneală de la Brady Corporation pentru o configurare simplă și rapidă a imprimantei. Ecranul său tactil color intuitiv include un monitor de etichete și de stare a imprimării, care informează, de asemenea, utilizatorii când panglica de cerneală nu este optimă pentru eticheta introdusă. Etichetele Brady pot fi încărcate ușor, grație unui suport de role cu centrare automată, precum și calibrării și configurării automate a etichetelor. În plus, imprimanta dispune de o serie de porturi standard de conectivitate frecvent întâlnite în mediul industrial.

 

Performanță excelentă de imprimare

Cu imprimare la 300 și 600 dpi, BradyPrinter i5100 oferă imprimare clară, de înaltă calitate, pe etichete industriale fiabile, cu lățime de la 5 la 110 mm. Comandată de un procesor de imprimantă intern puternic, pe 32 de biți și de 800 MHz, i5100 imprimă la o viteză de până la 300 mm/s la 300 dpi. Rolele de tipărire interschimbabile ale imprimantei contribuie la menținerea performanței acesteia la maxim, chiar după utilizare intensivă.

 

Etichete industriale fiabile

BradyPrinter i5100 poate imprima pe 70 de materiale de etichete, peste 1200 de etichete standard și etichete individuale particularizate și personalizate. Printre aplicații se numără o serie largă de etichete specializate și frecvent utilizate pentru produse, etichete pentru electronice și plăci de circuite imprimate, etichete pentru logistică și urmărirea articolelor, etichete de identificare a cablurilor și componentelor și etichete pentru probe de laborator.

 

Urmăriți BradyPrinter i5100 în acțiune!