O nouă etichetă care se dizolvă în 30 de secunde după expunerea la apă

O nouă etichetă care se dizolvă în 30 de secunde după expunerea la apă

Noua etichetă de hârtie dizolvabilă în apă B-403 de la Brady Corporation se dizolvă complet în 30 de secunde după expunerea la apă caldă, fără a deteriora suprafața sau a lăsa reziduuri de adeziv. B-403 este ideală pentru etichetarea articolelor care trebuie identificate din nou după fiecare utilizare. Este destinată unei game largi de aplicații din laboratoare, transport, logistică și alte sectoare industriale.

O nouă etichetă care se dizolvă în 30 de secunde după expunerea la apăRapid și simplu

Eticheta de hârtie dizolvabilă în apă B-403 este autoadezivă și extrem de simplu de aplicat. Prin expunerea etichetei la apă caldă, aceasta se dizolvă complet în 30 de secunde, fără a deteriora suprafața pe care a fost aplicată și fără a lăsa reziduuri. B-403 reduce manopera necesară pentru îndepărtarea etichetelor, reduce întreținerea pentru filtre și scurgeri și permite reidentificarea simplă a articolelor reutilizabile dintr-o diversitate de industrii.

 

O gamă largă de suprafețe

Noua etichetă dizolvabilă în apă aderă bine pe majoritatea suprafețelor, inclusiv sticlă, oțel inoxidabil, aluminiu, plastic și altele. Astfel, eticheta este o soluție excelentă, care permite identificarea pe termen scurt a containerelor, lăzilor și articolelor din sticlă cu un minim de deșeuri.

 

Imprimare la fața locului

Etichetele dizolvabile în apă pot fi imprimate la fața locului în orice unitate care utilizează un model de imprimantă benchtop de la Brady. Printre imprimantele compatibile cu eticheta dizolvabilă în apă B-403 se numără BBP12, S3100, BBP30, BBP31, BBP33, BBP35, BBP37 și imprimanta industrială de etichete BradyPrinter i7100 cu panglica de cerneală R4300.

 

Urmăriți eticheta în acțiune și obțineți o mostră pentru testare.