5 noi semne de siguranță ISO 7010 pe materiale durabile

5 noi semne de siguranță ISO 7010 au fost publicate la nivel internațional de către Organizația Internațională de Standardizare (ISO). Noile semne sunt deja disponibile de la Brady pe materiale de înaltă performanță, pentru durabilitate optimă într-o serie largă de context industriale.

5 noi semne ISO 70105 noi semne ISO 7010

Noua listă extinsă ISO 7010 de semne de siguranță publicate la nivel internațional include acum un semn standard pentru ciocane de urgență (E025), interzicerea focurilor de artificii (P040), interzicerea sprijinirii (P041), neadecvare pentru femeile gravide (P042) și un semn de avertizare pentru atmosfere asfixiante (W041) în spații închise.

Disponibile pe materiale durabile

Brady Corporation monitorizează atent orice noutăți ISO și, prin urmare, oferă deja toate semnele de siguranță ISO 7010 pe materiale de înaltă performanță, pentru a le optimiza durabilitatea în contexte industriale dificile, inclusiv temperaturi ridicate de interior, instalații de substanțe chimice sau de spălare și medii de exterior și marine. Materialele de înaltă performanță disponibile includ poliester laminat, polipropilenă, aluminiu, vinil, vinil rigid și materiale fotoluminescente, vizibile în medii cu luminozitate redusă.

Utilizați semne de siguranță conforme ISO

Un simplu semn de siguranță poate preveni accidentele costisitoare la locul de muncă, dacă este foarte vizibil, atrage atenția și este ușor de înțeles. Pentru a maximiza impactul semnelor de siguranță, Organizația Internațională de Standardizare a demarat crearea normei ISO 7010. Din această cauză, se recomandă respectarea acestei norme la orice dare în funcțiune a unor unități noi sau la înlocuirea semnelor de siguranță uzate și decolorate.

Preveniți accidentele costisitoare cu semne de siguranță.

Descărcați ghidul gratuit al semnelor de siguranță ISO 7010!